Kombinera kakel och fönster

I Sverige finns det än idag många vackra kakelugnar och besöker man slott är de särskilt imponerande. Det finns också en hel del kakelbeklädda byggnader runtom i landet, som tunnelbanor och Slussen i Stockholm där en av dess extra fördelar alltid varit att de är lätta att rengöra från klotter. Idag används dock kakel framför allt i kök och badrum och det finns ett enormt utbud att tillgå. Faktum är att det är så stort att det nästan kan vara svårt att välja och bestämmer man sig för att sätta upp kakel är det en god idé att gå på utställningar, besöka butiker och surfa på nätet.

Minst lika viktigt, om inte viktigare, är val av fönster och i kombination med kaklet är det just dessa detaljer som kompletterar lokalerna och hemmet perfekt. Genom att välja fönster från Kronfönster har man öppnat dörren för ett stort urval fönster som man kan anpassa efter smak, tycke och behov. Man kan skräddarsy sina fönster efter sin egen personlighet och stil och göra hemmet eller kontorslokalen alldeles unik!

Ett kök med vitt kakel, några marockanska blåvita plattor som löper utmed köksbänken kombineras vackert med traditionella blå fönster med träramar. Ett modernt kök i svart och vitt med designade metallkylskåp kompletteras bra med aluminiumfönster som inte bara är snygga med också extrem lättmanövrerade. Möjligheterna är oändliga.

Genom att anlita Kronfönster kan man få bra råd om vad man bör tänka på och vilka syften man har med sina fönster; är de endast till för ventilation eller skall de pryda en hel vägg för att man skall kunna njuta av den fantastiska utsikten? Har man ett hus som är lite speciellt utformat där man inte alltid kan sätta in traditionella fönster med sidogångjärn är det absolut inga problem, här kan man bland annat hitta pivåfönster och glidfönster – allt efter tycke och behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

justblue