Tips för rätt fönster i badrum

När de flesta bestämmer sig för att renovera eller skaffa ny inredning till sitt badrum fokuserar de främst på det “vanliga”, alltså badkar/dusch, kakel, och resten av inredningen. Men det finns andra tips på hur man kan höja badrummet ett snäpp till, och det är genom att byta till nya fönster.

Det kan vara bra att man börjar med grunderna i rummet, alltså väggar, golv, tak och fönster innan man fortsätter med resten av inredningen. Hos Rörfokus.se finns det ett bra utbud med badrumsinredning att välja mellan. Genom att ta en titt på vilken inredning man vill ha kan även det hjälpa att bestämma vilken fönster som passar bäst.

Att välja rätt fönster till badrum

Vilken typ av fönster som passar bäst i badrum är något man måste bestämma själv. Ligger badrummet på nedre våning kan det vara bra med ett frostat eller i alla fall att man skaffar något för att täcka över det så ingen kan se in när man tar en dusch/badar. Kort sagt finns det en stor mängd med olika fönster att välja mellan. Det är också viktigt att ta reda på vad som kommer fungera i badrummet och inte. Det kan utesluta ett antal fönster och på så sätt får man ett mindre utbud att välja mellan. En rekommendation är att man pratar med en badrumshantverkare ifall man är osäker på hur man sätter in ett fönster och vad som fungerar för ett badrum.

justblue